Meer informatie

Wilt u ons spreken?
Bel 06-28782000
of mail naar boekingen@datvertelikwel.nl.


Algemene Voorwaarden

Carolina Pruis – Vrouw op de apenrots

Carolina Pruis – Vrouw op de apenrots 2017-04-05T13:56:58+00:00

Carolina Pruis is een van de talentvolle topvrouwen die ons land rijk is. Over de lessen die zij leerde op haar weg naar de top schreef  zij het boek Vrouw op de apenrots, 61 lessen van een zakenvrouw in een mannenwereld. Over hoe je je als vrouw onder mannelijke uitdagers handhaaft.

Deze lessen heeft zij ook vervat in een presentatie voor vrouwen die de apenrots willen beklimmen. Hierin komen niet alleen de verschillen in benadering tussen mannen en vrouwen aan de orde, maar komt ook het machtsspel tussen de seksen aan de orde en de spelverwarring die ontstaat als er opeens een vrouw in de boardroom verschijnt. Niet alleen vrouwen kunnen hiervan leren. Zeker ook mannen kunnen hun voordeel doen met deze lezing.

Carolina maakte carrière binnen Sanoma, waar zij opklom van business controller tot directeur. Zij werkte in haar carrière onder meer voor Libelle, VT Wonen en AutoWeek. Ook stond zij aan de wieg van ilse media. Al in 1999 schaarde Management Team haar in de top vijfentwintig zakendiva’s in Nederland. Carolina kiest voor de vrijheid en onafhankelijkheid van het interim-schap via haar eigen bv Groot Geluk. Als interim-directeur zag zij zodoende veel bedrijven van binnen.