Meer informatie

Wilt u ons spreken?
Bel 06-28782000
of mail naar boekingen@datvertelikwel.nl.


Algemene Voorwaarden

Haitske van de Linde – PR, Marketing, Communicatie

Haitske van de Linde – PR, Marketing, Communicatie 2014-05-29T21:38:01+00:00

Aangezien dit mijn bedrijf is en ik een hekel heb aan over mezelf vertellen in de 3e persoon enkelvoud spreek ik je gewoon rechtstreeks aan.

Zoals gezegd run ik ‘datvertelikwel’, een full-service sprekersbureau voor mensen die iets te vertellen hebben. En met ‘full-service’ bedoel ik dat wij mensen niet alleen reactief vertegenwoordigen, maar proactief aan de slag gaan. Op zoek naar de juiste klussen die bij hun verhaal en expertise passen. Daarnaast word ik ingeschakeld om mensen (als deskundige) of hun boek/boodschap/product in de markt te zetten. Ik maak een PR en/of marketing plan en we gaan een merk bouwen.

Ik ben ook zelf in te huren voor lezingen, workshops of congressen. Waar ik over kan vertellen zijn zaken als: (politiek) campagne voeren, PR, marketing, (social) media. Hoe maak je van jezelf of je boek/boodschap/product een ‘merk’ en hoe breng je dat vervolgens onder de aandacht.

Naast dit zakelijke verhaal is er ook een persoonlijk verhaal dat ik bereid ben te delen. Over hoe ik de jongste lijsttrekker van Nederland werd, wat dit betekende voor de verdere vorming van mijn karakter, van mijn leven. Hoe dit er uiteindelijk toe leidde dat ik in een fikse burnout belandde en de lessen die ik hiervan leerde. Zoals: de grootste belemmering om geweldig te zijn ben je zelf. Er is maar 1 persoon waar je naar moet luisteren en verantwoording aan af moet leggen. En die zit van binnen.