Meer informatie

Wilt u ons spreken?
Bel 06-28782000
of mail naar boekingen@datvertelikwel.nl.


Algemene Voorwaarden

Janneke Willemse – Beleggend Blondje

Janneke Willemse – Beleggend Blondje 2017-04-05T13:56:58+00:00

Na 5,5 jaar als hoofdredacteur van Belegger.nl en Beursduivel.be nam Janneke Willemse per 1 mei 2013 ontslag om zich te storten op een carrière als presentatrice. Na enkele weken als zzp-er werd ze gevraagd om het programma WNL Op Zondag te presenteren, samen met Charles Groenhuijsen en Paul Jansen. Daarmee is het trio de opvolger van Eva Jinek, die naar KRO-NCRV vertrekt.

Willemse startte in januari de website BlondjesBeleggenBeter.nl, een knipoog naar de vele onderzoeken waaruit blijkt dat vrouwen beter beleggen dan mannen. Daarnaast werkt ze freelance voor Belegger.nl/Sanoma aan specials, webinars, video en evenementen.

Presentatie-ervaring
Willemse is ook te zien bij online tv-station 7 Ditches TV. Daar interviewt ze aansprekende namen over de economie en geldzaken. Te gast waren onder andere Jaap van Duijn, Lex Hoogduin, Peter Verhaar en Koen Beentjes. Eerder presenteerde Willemse onder andere het Beursspel op RTL Z en Amsterdam Inc bij AT5, de livestream van TEDxAmsterdam en jarenlang op FinanceTV en Belegger.tv.

Ze leidde seminars en debatten voor bedrijven en organisaties als de Staalfederatie, NIBC, IG Markets, Alex, Achmea, Lynx, Knab en de PvdA. Daarnaast geeft ze als spreker met ‘Vrouwen beleggen beter’ en ‘Starten met beleggen’ handige tips om de leiding over de eigen financiële toekomst te nemen.