Meer informatie

Wilt u ons spreken?
Bel 06-28782000
of mail naar boekingen@datvertelikwel.nl.


Algemene Voorwaarden

Monique Burger – Groeten is gratis

Monique Burger – Groeten is gratis 2014-09-11T15:46:31+00:00

Monique Burger is eigenaar van De Nieuwe Boekhandel en schrijfster van het boek ‘Groeten is Gratis’, waarin zij uitlegt hoe je de beste verkoper wordt. Daarnaast treedt zij regelmatig op in de media, bijvoorbeeld als vast panellid bij De Wereld Draait Door voor de boekenrubriek ‘Boek van de Maand’.

De Nieuwe Boekhandel
Monique startte in 2010 haar boekhandel aan de Bos en Lommerweg. Het beginnen van een winkel is op zichzelf natuurlijk niet zo bijzonder. Maar een boekhandel starten in een ‘krachtwijk’, terwijl wereldwijd een economische crisis woedt… Daar is lef voor nodig!

Groeten is Gratis
Dat dat lef gerechtvaardigd is, blijkt uit het feit dat ze nog datzelfde jaar de prijs voor ‘Beste Boekverkoper 2010’ won. Haar kennis en ervaring heeft Monique gebundeld in het boek: ‘Groeten Is Gratis’. Hierin vertelt zij hoe je de beste verkoper wordt. De toepasbaarheid is breed, de tips & trucs zijn absoluut niet enkel interessant voor commerciële bedrijven. Haar gelijknamige lezing is dan ook geschikt voor iedereen die wil leren klantgerichter te werken.

DWDD
Als eigenaar van een boekhandel is Monique niet alleen een geboren verkoper, maar ook een grondige boekenkenner. Als één van de vier panelleden van de boekenrubriek ‘Boek van de Maand’ schuift ze regelmatig aan bij De Wereld Draait Door.