Meer informatie

Wilt u ons spreken?
Bel 06-28782000
of mail naar boekingen@datvertelikwel.nl.


Algemene Voorwaarden

Violet Falkenburg – Veerkracht

Violet Falkenburg – Veerkracht 2014-07-07T07:51:39+00:00

Violet Falkenburg is dagvoorzitter, presentator, trainer en auteur van diverse boeken. Haar grootste bekendheid dankt zij aan het programma ‘Rondom Tien’, dat zij 6 seizoenen lang, 118 uitzendingen, voor de NCRV televisie maakte, maar zij presenteerde bijvoorbeeld ook het radio-programma ‘Met het Oog Op Morgen’.

U kunt Violet ook inschakelen voor een lezing, bijvoorbeeld naar aanleiding van haar meest recente boek ‘Veerkracht’. Dan houdt zij een lezing over hoe mensen zich weer tesamen rapen na een ingrijpend verlies. Of ze nu een geliefde of een belangrijke baan verliezen, al hun spullen na een brand, of ze geen kinderen kunnen krijgen of een droom niet zien uitkomen: mensen veren terug.

Of u laat Violet een workshop geven. Bijvvorbeeld: ‘presenteren is te leren’, een interactieve workshop over de fijne basiskneepjes hoe iemand zichzelf zonder zenuwen presenteert.

Haar boeken:
2006 ‘Ik ben om zes uur thuis’, een bundel interviews met alleenstaande vrouwen die moeder én kostwinner zijn.
2008 ‘Later is Vandaag’, portretten van BN-ers over ouder worden.
2010 ‘Mijn jongens/meisjeskamer’, waarin BN-ers vertellen over hun tienertijd van 1930 tot nu.
2013 ‘Veerkracht’. In 14 indringende interviews – inclusief Violets eigen verhaal – vertellen ervaringsdeskundigen hoe ze de draad van hun leven weer oppakten na een ingrijpend verlies. In het boek vindt de lezer verder ook theorie over rouwen en verlies en aan het eind een serie ‘smartlapjes’, praktische tips van Violet.